marți, 16 septembrie 2008

un afish

in clasa a VII-a mi-am pus afish in camera cu Division Bell.






prin camera mea s-au perindat de-a lungul anilor multe alte afise care au disparut intr-un timp scurt: U2, Doors, Johnny Depp, etc.
pe cel cu Division Bell nu l-am scos niciodata.

unul din motive: aceasta piesa compusa de richard wright. RIP.

3 comentarii:

Ramona Gabar spunea...

frumos omagiu! :)
RIP

Anonim spunea...

nu te saturi la un moment dat sa tot auzi anunturi de genul asta? a murit un om, urmeaza necroloage TV, momente de reculegere etc. unii scriu amintiri pe bloguri, altii posteaza "in memoriam"-uri pe youtube, altii comenteaza astfel de memorii in spatiile de comentarii de pe bloguri. subsemnatul, desigur, nu se dezice de aceasta nevrotica adunare.

n-ar fi mai fain sa auzim, de exemplu miine, ca s-a nascut, sa zicem, richard wright. stire: astazi s-a nascut richard wright, nemaiputind suporta sa asculte us and them doar inde ei, adeca singuri, parintii s-au decis sa il nasca pe unul dintre autorii acestei piese.

EgoN spunea...

'subsemnatule anonim', daca-mi permiti aceasta adresare, nu ma satur niciodata sa citesc omagii, necroloage, chiar si epitafuri.

cat despre ideea ta cu nasterea geniilor, mi se pare riscanta. si eu ma plictisesc cateodata sa ascult singur "kind of blue" al lui miles davis, dar sa aduc pe lume un miles micutz, parca nu-mi vine. unii, cei drept, sunt mai curajosi. sa luam de exemplu cazul familiei moga din alba iulia. amatori probabil de 'Simfonia nr. 35 Haffner', s-au decis sa-l nasca pe autorul ei. astfel s-a nascut micul mozart, autorul slagarului 'Ti-am promis'.