joi, 18 septembrie 2008

love and etc.

1. iubirea tranxen - sedativa. efect instantaneu. razi in somn, muschii iti tremura puternic, pleoapele se inkid din 2 in 2 secunde, frica iti dispare subit, esti sclavul unei senzatii de caldura. e brusc bine.
2. iubirea xanax - sedativa. efect in 2 ore. totul e sub control. indiferent ce se intampla, esti stapan pe situatie. limpede, calm, nimic nu te atinge. simti linistea cum iti intra sub piele si zambetul e usor intarziat, dar e sincer. coolness.
3. iubirea zoloft - fericirea in doze mici. zi de zi, luna de luna, sertralina isi face propriile trasee prin corpul tau tremurand si te modeleaza. cicatricile ti se vindeca, sangele pulseaza prin vene curat si mintea ti se face brici. e singura iubire care-ti imbraca inima in matase si nu ti-o intzeapa cu ace lungi si subtiri.

"vrei sa fii zoloftul meu?" mi se parea intr-o vreme una dintre cele mai tari declaratii de dragoste. acuma, mi se pare la fel.

6 comentarii:

Ramona Gabar spunea...

place acest text, place tare!!
de adaugat: iubirea-zoloft e cea mai nedreptatita. cedeaza usor in fata unei iubiri-xanax, de exemplu. iubirea-xanax o anihileaza si fuge cu inima saracului inamorat, lasand praf si pustiu unde era liniste si soare.

Anonim spunea...

corect!
dar zoloft-ul persista.
numai sa nu ramanem cu sechele dupe xanax

EgoN spunea...

tks for comments :)

romeo si julieta daca ar fi avut un zoloft la indemana, oare cum ar fost?

Anonim spunea...

ar fi murit de supradoza de xanax?

EgoN spunea...

nu inaintea de a fi incercat totusi sa-si impace famiile cu ajutorul unui psihiatru de-al vremii, un vraci cu ierburi miraculoase. da cum capulets si montagues s-au dovedit niste familii extrem de capoase si irascibile, cei 2 amorezi si-au inecat amarul cu ajutorul butoaielor de vin si al pastilele mici si roz venite dintr-un viitor indepartat. letal. o moarte penibila.
asta trebuie sa fie motivul pentru care romeo de fapt e un nume luat in deradere. parca nu-ti vine sa iei in serios un tip cu numele "romeo", te astepti din moment in moment sa-ti bage o manea. in schimb juliete dragute sunt numeroase. binoche, de exemplu.

Anonim spunea...

hahahaha :)))))))

ai perfecta dreptate cu numele de Romeo...hahahahha