luni, 27 iulie 2009

sufocare si cinema

miercuri, impreuna cu luiza, la cinema pro. la cheri. michelle pfeiffer sufera si noi radem. mai e un june care sufera si el. nici el nu ne convinge si radem si de el. o peltea cu iz de telenovela.

vineri, la mall, la bruno. tot cu luiza. si cu vreo alti 30 de oameni in sala, pe care-i dezgust varsand un litru de cola pe jos. pentru un preview la dementa ce urma sa inceapa. ii lasam pe lacusorul de cola si ne mutam cateva randuri mai in fata. ne oripilam si radem non stop. bruno definetely rules!

tot vineri, la studio. tot cu luiza. la harry potter. cer femeii de la intrare voie sa ne lase inauntru, ca afara e cald si nasol. ne cunoaste si ne lasa. am dormit juma' de film, asa ca nu prea stiu ce sa zic despre el. e cu harry potter. si moare unul la final. dar nu el. cam atat despre film.

sambata, bag lonesome jim, de unul singur, la mine acasa. daca mai era cineva cu mine, n-ar mai fi fost lonesome cinema si pb ne-am fi uitat la un film nu cu lonesome jim, ci cu two friends ceva...placut mult de tot, pacat ca nu puteam sa beau, ca eram pe antibiotice...

duminica, tot lonesome cinema, bag un fassbinder, fear eats the soul. un negru marocan si o batrana nemtoica sunt prinsi in vartejul amorului. foarte frumos si foarte cald la mine, sa ma sufoc, nu altceva. mai degraba m-as fi uitat la un film cu eschimosi. nu cu pasiunea care arde. si tot arde.

zic sa mai schimb aerul si ma duc la un film japonez, la cinemateca. intru cu juma de ora mai devreme si ma apuc de citit o carte amuzanta. ametesc la propriu si nu pricep cum naiba, ca doar bausem apa la greu. aerul conditionat nu e pornit, literele se invart f dubios prin fata mea. iau padure, cum ar zice un amic de-al meu. incepe filmul, gradini suspendate ii zice. asiaticii astia nu par a suferi de caldura si se bucura intr-un mod gingash si de viata si de moarte. zen total. placut tare tare...

5 comentarii:

Anonim spunea...

citesem la un moment dat ca de fapt faza cu alcoolul si antibioticele ar fi un mit pornit prin anii '50 cand antibioticele se dadeau pt. STDs si doctorii recomandau sa nu se consume alcool pentru ca oamenii alcolizati sunt mai "in calduri"...si ar fi transmis bolile.
Cu aceasta informatie m-am aventurat la niste antibiotice+alcool.Ce zi "frumoasa" fu...kids do not try this at home.

Si in categoria "cheap thrills"...am auzit ca nicorette+alcool e o combinatie interesanta;)

Si ca sa nu fiu total pe langa subiect,recomand si eu Lonesome Jim:)

Ramona Gabar spunea...

:))) retin recomandarile de combinatii interesante. cantitati, ceva?....
ma rog. scuze.

EgoN spunea...

eu nu ma pricep la cocktailuri din astea, domnul anonim poate ne spune ceva in acest sens :)
auziti, domnule anonim, sper ca in acest weekend sa dam naibii cantitatile si sa zicem ca madame bacall: "oh, the drinking...my goood, the drinking..."

mala spunea...

nu ti-a placut Ali? you're breaking my heart! daca intr-un univers paralel eram casatoriti, deja eram la mama cu bagaje cu tot.

EgoN spunea...

ba dimpotriva, mi-a placut f mult Ali. ma dau in vant dupa marocani negri barbosi ce stalcesc germana intr-un mare fel si n-au nici o jena sa umble dezbracati ca sa satisfaca fetisismele regizorului iubit...
nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca nu mi-a placut ali. e f. misto filmul, serios vorbind ...