luni, 18 mai 2009

un domn cu palarie alba

lvt in interviu la cannes dupa ce a scandalizat toata lumea cu antichristul sau. prima intrebare, la obiect: "where did the film come from?" lvt raspunde nonsalant "from a very sick mind, that's for sure" ;)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Lvt:"I am the best film director in the world"...nici macar nu zice "today":))(de aici creca si the Hitchcock pose din pachetul promotional)

http://www.dailymotion.com/video/x9axf2_antichrist-de-lars-von-trier-interv_shortfilms

EgoN spunea...

mi s-a parut ca la conferinta de presa a spus-o cu mult umor. ma amuza cum ii soptea lui defoe "the best" cand acesta ii pomenea numele. ala o scalda ca mai are si alti prieteni si nu poate sa confirme :))

EgoN spunea...

dafoe in loc de defoe, scuze :D

e adevarat ca lvt nu e (si) cel mai bun vorbitor si nici cel mai diplomat dintre toti regizorii, dar cred ca presa il faulteaza uneori doar pt a avea subiecte tari :D

si la urma urmei poate cei revoltati ar tb sa dea vina si pe selectioneri daca li se pare asa mizerie. cum au avut curaj sa-i zica pas lui jarmusch, de ce n-ar fi facut-o si cu lvt?

Anonim spunea...

Acuma,ca veni vorba,cred ca "the Hitchcock pose" e mai mult decat o gaselnitza a lui Lvt.Imi pare ca au,pe undeva,acelasi concept in ceea ce priveste cinematograful...un mediu de refulare pentru obsesiile si frustrarile personale.Si Hitchcock avea iesiri mai neortodoxe(de tipul "actors should be treated like cattle") spuse mai in gluma mai in serios si o oarecare "autosuficienta"(sa zicem).Mi se pare un meci interesant,asa peste ani,Lvt vs Hitchcock.
Cat despre Jarmusch...inclin sa cred ca Limits e pt. hardcore fans:D...am gasit si niste cronici mai bune...il comparau cu Blow Up...inca mai am sperante:))