duminică, 5 octombrie 2008

echipa baietilor tristi.

conform unor teste pshologice jucatorii echipe fc politehnica iasi au un 'grad de emotivitate mult prea mare'. empatizez profund cu ei si inteleg ca e greu sa mai joci fotbal cand ai teiul lui eminescu in preajma, la 1 km de stadion. sper sa-si revina si chiar de n-o fac, vor ramane la propriu, nu artificial, campionii unei mari iubiri.

3 comentarii:

Matei Badea spunea...

Articolul asta imi deschide imaginatia si ma face sa vad jucatorii ieseni de fotbal ca pe niste baieti sfiosi, care plang de emotie inainte sa dea probele orale la bac, firi simtitoare si romantice care chicotesc in vestiare cand isi povestesc intamplari despre fete, care isi ofera unul altuia un umar pe care sa planga, care asculta hrusca si se ciondanesc de craciun care sa puna steaua in varful bradului, care nu pleaca in concedii daca nu au pe cine sa insarcineze cu udatul florilor si hranitul pisicilor, care se uita impreuna la dirty dancing, in fata carora n-as indrazni s-o vorbesc de rau pe celine dion.
Le urez un calduros HAI EMO IASI

EgoN spunea...

:))
eu cred ca inainte de meci vin pe jos tot copoul si strang flori de tei sau frunze uscate pentru a le pune in clasoare cu printese si antrenori celebri.

EgoN spunea...

revin cu o stire senzationala. baietii nostrii au castigat la urziceni. daca ai un suflet mare si-l mai pui si-n ghetele de fotbal, ies minuni!