marți, 20 aprilie 2010

de primavara

oprindu-ma la o farmacie din zona dorobanti pentru a-mi lua o pasta de dinti, gasesc la casa farmacistele panicate ca nu mai au cipralex pe stoc. pentru neinitiati in misteriile depresiilor, cipralexul e un medicament foarte simpatic si declansator de rauri si rauri de serotonina in creier. e produs de baietii tristi din danemarca, cei care fac filme ca antichristul si alte dubiosenii.
una peste alta, concluzia zilei e ca si bogatii din dorobanti plang. sunt curios cum e situatia in ferentari. astept stiri din zona de conflict.

11 comentarii:

ambra blu, furia roja spunea...

acolo se maninca distonocalm pe piine;
distonocalmul, impreuna cu georvitalul si bomba cu laserul, hagi si mamaliga, iata citeva din inventiile care ma fac sa ma simt mindru ca sint romin.
berceni si dorobanti or fi cum or fi, dar inteleg ca in iasi situatia e roz: o ditamai fabrica de medicamente sta oricind la dispozitia cetateanului

EgoN spunea...

dar regii tot vikingii nostri raman.

claude spunea...

intrebarea e daca von trier ar trebui sa ia sau sa nu ia cipralex...

restul e oricum colcaitul primavaratec al hormonilor.

EgoN spunea...

n-ai tu grija pastilelor lui von trier, cred ca a inghitit 2 fabrici si sapte farmacii pana acum;)
uita-te la dogville confessions sa vezi cum vorbeste despre ele, mai ceva ca un doctor psihiatru.

nu pricep asta cu colcaitul primavaratec al hormonilor...esti ironic(a)?

claude spunea...

Sa-mi fie cu iertat, dar daca von trier ar fi inghitit atitea medicamente cite sugerezi tu nu ar mai fi facut 'antichrist'. parerea mea...

ironic.

EgoN spunea...

tocmai, eu zic ca daca von trier n-ar fi inghitit atatea pastile, n-ar fi fost in stare nici sa-si lege sireturile la pantofi, darmite sa faca antichristul ;)
pe scurt: trier e un mare artist, din nefericire cu o depresie cronica severa si atat pastilele cat si lucrul la filme il ajuta sa iasa din 'bezna vizibila' (styron)

S spunea...

Da ma,la Iasi e veselie mare,de 1 Mai o sa iasa astia de la Antibiotice pe strada,la parada,sa arunce cu vitamine si aspirine in stanga si-n dreapta.
Evident ca o sa fie si jocuri de artificii si tombola,unde se pot castiga 2 excursii in fabrica,cu degustari si toate cele de rigoare.

ambra blu, furia roja spunea...

eu zic sa nu va masurati in depresii (aici literatura de specialitate inclusa) cu cristi ca, se stie, e deja proverbiala, doar el joaca pe bune in champions league, nu uefa ca mine sau divizia a, ca serghei

S spunea...

Se termina campionatul acusi si sper sa nu prind loc de cupele europene...oricum prefer rasariturile de soare de la matineu in locul reflectoarelor de la 21.45.

Anonim spunea...

Mi-as fi dorit ca acest blog sa mai existe. Mi-ar fi placut sa citesc inca despre filme, carti, muzica. Multumesc!

EgoN spunea...

Nu mai scriu de mult timp pe acest blog, multumesc de comentariu. Ma puteti gasi pe facebook. Ma numesc Cristi Luca :)