joi, 15 octombrie 2009

lozul castigator

maradona e un zeu. oligofren, dar zeu. a castigat de unul singur un campionat mondial de fotbal si alte cateva cupe, dar undeva pe drum i s-a rupt filmul. din cauza drogurilor a devenit o epava si ca sa nu isi piarda publicul obisnuit cu numerele lui de magie, s-a reprofilat in clovn. nu poti sa-l iei in serios cand se declara fanul lui chavez sau castro si nici cand il face pe pele poponar. cum argentinienilor le place sa se joace cu focul, l-au pus antrenorul echipei nationale de fotbal. campania de calificare la turneul mondial a fost dezastruoasa si zeul nostru parea sa paleasca. taman in ultimele minute, printr-un joc stupid al sortii, argentina s-a trezit salvata. si astfel o conferinta de presa a prins brusc viata prin declaratiile lui, diferite de cele clasice " ne bucuram pentru victorie, felicitam echipa adversa, multumim pentru suportul tuturor si speram sa facem o figura frumoasa in continuare" :
voila:
"Celor care nu au crezut in noi, celor care m-au tratat ca pe un gunoi, imi cer scuze, sa mi-o suga! Sa mi-o suga in continuare! Eu sunt ori alb ori negru, gri nu voi fi niciodata. Voi, jurnalistii, m-ati tratat asa cum m-ati tratat! Continuati sa mi-o sugeti! Le multumesc jucatorilor si suporterilor. Restul sa mi-o suga. Acum, alta intrebare"

3 comentarii:

Ramona Gabar spunea...

hahaha, am vazut si eu ce se aprinsese omu'!!! e prajit rau, cam are tino-nino la cap....

serghei spunea...

l-au pus pe acelasi principiu ca si pe Hagi(tot era el Maradona din Caspati)...saracu Pibe d'Oro creca si-a prajit cam mult creierii de a fost in stare sa selectioneze un debutant de 37 de ani.Norocul lui,spre deosebire de Hagi,e ca Argentina are jucatori...dar creca o sa i se infunde cand o da nasu cu alde Capello,Del Bosque sau Antici.

EgoN spunea...

hazardul e atat de mare cand e vorba de argentina, incat nu poti face pronosticuri ;)